Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Den er kendt for sine takkede 3-stripes og sin karakteristiske, markante skaltå, og i år kan Superstar fejre 50-års jubilæum. Kom med, når vi kigger nærmere på et af adidas’ helt store ikoner.

adidas Superstar er uden sidestykke. Og det har den været i nu 50 år. Skoen blev oprindeligt skabt til basketballspillere i 1970, og de store NBA-stjerner var ikke lang tid om at kaste deres kærlighed over silhuetten, der nærmest fra dag et formåede at leve op til sit navn.

Op gennem 80’erne tog også hip-hop-kulturen modellen til sig, og med tiden er Superstar gået hen og blevet allemandseje. Vi tager her et nærmere kig på et af adidas’ helt store ikoner.

Stil, kvalitet og autenticitet

Helt fra begyndelsen gjorde Superstar sig bemærket med sine takkede 3-stripes og sin karakteristiske, markante skaltå, der ikke kun giver beskyttelse, men også efterlader skoen med sit på én gang stilfulde og autentiske udtryk.

Overdelen i fuldnarvet læder har gennem alle årene sørget for holdbarhed og komfort, så du kan stikke i skoen, hvad enten du skal på festival eller bare en tur ned ad gaden.

Bemærkelsesværdige samarbejder

Indtil nu har adidas valgt at markere Superstars 50-års jubilæum i form af bemærkelsesværdige samarbejder med bl.a. Prada, Run DMC, Jonah Hill, og senest er det kommet frem, at adidas har fusioneret modellen med en af deres allerstørste klassikere, nemlig Stan Smith. Og eftersom vi kun er knap to måneder inde i jubilæumsåret, kan vi formentlig vente endnu flere spændende samarbejder i løbet af året. Du finder hele udvalget af Superstar sneakers hos adidas her.

Vil du holdes opdateret på de seneste nyheder, rygter og releases, anbefaler vi, at du holder øje med vores Release Kalender og følger os på Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.