Releases

Release Dato: 3. april 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CQ5486-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det må siges at være et stykke tid siden at Nike og Stüssy sidst har lavet noget sammen, men nu kan vi endelig se frem til et længe ventet samarbejde. Samarbejdet omhandler Nike-modellen Air Zoom Spiridon Cage, som tidligere i år også er blevet released i en rød colorway, hvor den i det nye collab udkommer i to colorways, fossil og sort.

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage Fossil er den ene colorway af det nye collab. Og som det indgår i navnet, så er skoens farvet helt i Nikes fossil-farve. Skoens overdel er lavet i en kombination af hør-lignende tekstil og mesh. Skoen har en række små lækre detaljer, såsom et Stüssy-logo på skoens hæl og et på skoens ydersål. En anden cool detalje på skoen, er dens otte prikker og Stüssy-logo på skoens heel guard.

Et element som skoen er kendt for, er dens specielle hælpanel. Skoens cage, er i modsætning til resten af skoen lavet i helt sort, ligesom ydersålens midterpanel. Dertil er skoens swoosh-logo, Stüssy-logoer og andet skrift, også alt sammen farvet helt sorte.

Den nye Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage Fossil udkommer den 3. april, sammen med sin counterpart Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage Black, hos udvalgte forhandler. Hvis du vil vide mere om den andel colorway i det nye collab, eller andre releases, så gå ind og se mere på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi vil holde dig opdateret med de nyeste rygter, releases og tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.