Releases

Release Dato: 3. april 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CU1854-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike og Stüssy har en lang historie bag sig, som startede tilbage i 2000 med et farverigt collab af en Nike Huarache LE. Siden da, er sneakerelskere blevet forkælet med en masse forskellige og eksklusive collabs, og nu er der så endnu en grund til at glæde sig. I det nye Stüssy x Nike-collab, har de to brands kastet sig over Nikes Air Zoom Spiridon Cage.

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage Black er en af de to nye colorways, som man kan finde i det kommende collab. I modsætning til sit modspil, Fossil-versionen, er skoens colorway mere ekstravagant og iøjnefaldende. Selvom skoens overdel er domineret af sort mesh og blanke, sorte paneler på hælen, logoerne og skoens swoosh, så er skoen prydet med spejlblanke paneler i sølv, der snor sig rundt om hele skoen. Dertil er det øverste lag på skoens mesh også farvet i samme sølvfarve, som skaber et flot samspil mellem skoens sorte og sølv farver. Det samme mønster der bliver skabt på skoens mesh, er også lavet på skoens heel strap. Skoens midter- og ydersål er helt hvid, og den unikke heel cage og midterpanel er begge farvet i sort, for at følge i fodsporene på skoens overordnede sorte colorway.

Den sorte colorway i det nye Stüssy x Nike-collab, må siges at være den mest iøjnefaldende af de to colorways. Den sorte farve holder ellers skoens skinnende og spejlblanke sølvpanel en smule en smule tilbage, hvilket har gjort det muligt for Stüssy at designe en flot og underspillet sko til masserne.

Den nye Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage Black udkommer sammen med en Fossil-colorway, den  3. april hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om den anden colorway i det nye collab, eller andre kommende releases, så hop over på vores Release Kalender. Gå også ind og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du vil blive opdateret med alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing

BSTN STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.