Releases

Release Dato: 30. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ9918-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Stüssy har uden tvivl startet en af årets største trends, nemlig at bringe de hurtige 00’er-sko tilbage fra gemmerne. Der menes selvfølgelig Nike Air Zoom Spiridon-modeller, hvor samarbejdet startede med Cage 2-versionerne, og nu er samarbejdet så rykket videre til en ny snørebåndsfri KK-serie, der udkommer i en sort og en hvid colorway.

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK Black tager tydeligt inspiration fra en anden ældre Nike-model der udkom tilbage i 1999, nemlig Nike Air Kukini, heraf navnet KK, der også havde en overdel der var dækket i et spindelvævslignende mønster. Dette er på den nye Spiridon-model lavet i et transparent sort materiale og dækker hele skoens sorte overdel. Ligesom det har været gældende på de andre sko i samarbejdet mellem Nike og Stüssy, så er der placeret et Stüssy-logo på skoens tunge og et swoosh-logo på skoens yderside, der begge her er farvet hvide. Dertil er skoens lining blevet farvet i en bright cactus-farve, der skaber en klar kontrast på den sorte sko, og skoens heel guard er lavet i et skinnende plastiktekstil, som også blev set på den sorte/sølv colorway i Cage 2-samarbejdet. På skoen har man også tilføjet en helt hvid ydersål, der skaber et flot samspil med den sorte overdel og skoens sorte cage omkring Air-puden.

Det må afslutningsvist og kort siges, at Stüssy har gjort det igen, og skabt endnu en klassiker, med den Kukini-inspirerede model. Om man er til den sorte eller hvide colorway, så kan man ikke vælge forkert, da begge sko er et utrolig flot statement på, at designs aldrig rigtig udgår.

Den nye Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon KK Black udkommer sammen med den hvide colorway, den 30. juli på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan løbende følge med de forskellige releases på vores altid opdaterede Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt en masse content omkring rygter, nyheder og tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.