Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

2020 bliver året, hvor Steven Smiths vilde design får en revival. Stussy x Nike Air Zoom Spiridon Caged kommer ifølge rygterne i tre forskellige colorways, og vi løfter her sløret for de første to.

Det legendariske streetwear-brand Stüssy er igen indgået i et samarbejde med Nike. Denne gang har designduoen valgt at teame op omkring den klassiske Spiridon Caged-silhuet, og der er allerede nu god grund til at tro, at resultatet kommer til at tage kegler.

Den nye model bliver med al sandsynlighed lanceret i tre forskellige colorways, men indtil nu har de kun løftet sløret for to: ’Fossil’ og ’Pure Platinum’, hvoraf særligt førstnævnte adskiller sig markant fra, hvad vi er vant til at se.

Unik struktur

Imidlertid er det ikke kun farvemæssigt, at de nye silhuetter bryder grænser. Også strukturen gør, at designet fremstår unikt.

’Fossil’, der indtil nu er spået til at blive den helt store favorit, er svøbt i cremefarvet kanvas og grovmasket mesh, som udelukkende kontrasteres af sorte Swoosh-logoer på siden og snuden, sorte detaljer på hælens karakteristiske ’bur’ samt Stüssy-branding på pløs og hæl.

’Pure Platinum’ derimod fremstår med et mere markant look end ’Fossil’. Stüssy-brandingen er bibeholdt, men det afdæmpede kanvas er her skiftet ud med en sort- og hvidstrikket meshoverdel, der brydes af reflekterende, sølvfarvede overlays.

Udkommer til foråret

Indtil nu er der endnu ikke meldt en officiel releasedato ud, men ifølge rygterne vil den nye Spiridon-silhuet udkomme i løbet af foråret. Allerede nu forventer vi, at efterspørgslen bliver enorm, og der er derfor god grund til at holde sig opdateret med den nyeste info. Det sørger vi for, hvis du følger os på Facebook og Instagram, samt holder øje med vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.