Releases

Release Dato: 10. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Stüssy og Nike Skateboarding har slået sig sammen om en todelt, autentisk Zoom Blazer-kollektion, som snart lander på hylderne.

Den nye kollektion tager udgangspunkt i en Low og Mid-udgave af Zoom Blazer-modellen. Low-udgaven er designet i samarbejde med Ohio-skateren Kevin Terpening, også kaldet Terps, der har sat sit kreative præg på silhuetten. Overdelen er udarbejdet i langluvet, olivengrønt ruskind, der både er slidstærkt og giver skoen et råt udtryk. Mid-udgaven er designet i samarbejde Lance Mountain og er ligeledes udarbejdet i slidstærk ruskind. Lances udgave kommer efter sigende også med en leopardprint-skabelon, så du kan male din egen unikke udgave, der matcher Lances berømte leopardjeans. Stüssy x Nike SB Zoom Blazer Pack udkommer i et meget begrænset antal hos udvalgte forhandlere, så husk at sidde klar, hvis du vil have fat i et par eksklusive skatesneakers.

Stüssy x Nike SB Zoom Blazer Pack releaser den 10. december, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.