Releases
stussy air force 1 sand

Release Dato: 11. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ9084-200
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 har uden tvivl været et år, hvor collabs har fyldt en hel del. Især et collab har givet os en række flotte sneakers, i forbindelse med gengivelsen af den retro-udseende Air Zoom Spiridon Cage 2. Det er selvfølgelig samarbejdet mellem Stüssy og Nike, der har ledt til fire colorways af den førnævnte sneaker. Nu vender samarbejdet igen tilbage, men denne gang i forbindelse med den ikoniske Air Force 1.

Det nye samarbejde introducerer os til to forskellige colorways, som fortsætter i samme spor, som det første release tilbage i april, hvor vi nu får en fossil og en sort colorway. Det er dog igen den nye Stüssy x Nike Air Force 1 Fossil Stone, der kommer til at løbe med overskrifterne, da den på mange måder bringer noget helt nyt med sig. Ligesom den oprindelige fossil colorway, spiller tekstilet hør også en vigtig rolle på den nye Air Force 1, hvor hele skoens overdel er lavet i dette materiale. Udover skoens overdel, er skoen også utrolig simpel i dens farver, hvor det eneste, der ikke er lavet i fossil, er skoens snørebånd, der her er hvide.

Det er dog heller ikke en sko lavet sammen med Stüssy, hvis skoen ikke havde et par enkle, lækre detaljer. En af disse er skoens swoosh-logo, som her er blevet broderet ind i siden på skoen, ligesom det også er gældende for skoens heel tab. Dertil har Stüssy også gjort klart, at de har lavet skoen, da der er placeret et Stüssy-logo på skoens tunge og et emblem i metal på skoens heel tab. Med den underspillende detaljer, fremstår skoen meget simpel, hvilket sjældent er noget man forbinder med Stüssy. Er det galt eller genialt må i sidste ende være oppe til den enkelte forbruger selv.

Stüssy x Nike Air Force 1 Fossil Stone udkommer den 11. December. Du kan holde dig opdateret med dette og andre kommende releases på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.