Releases
stussy air force 1 sort

Release Dato: 15. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ9084-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike og Stüssy har sammen en meget lang historie, der indtil videre strækker sig 20 år. Det første collab udkom tilbage i 2000, hvor Stüssy gav to par Air Huarache LE et unikt touch. Det man ikke vidste dengang var, hvad forholdet ville udvikle sig til. Nu, 20 år efter første collab, er vi blevet forkælet med udgivelsen af fire colorways af den glemte Air Zoom Spiridon Cage 2. Stüssy og Nike har dog ikke planer om at stoppe fejringen af det 20 år lange samarbejde, hvorfor vi nu kan se frem til et release af to nye versioner af den klassiske Air Force 1.

De to nye colorways fremstår overordnet set meget simple, hvor især den nye Stüssy x Nike Air Force 1 Black er den mest stilrene af de to. I modsætning til klassiske AF1’ere, har man her ikke valgt at anvende det slidstærke læder, man normalt bruger, men derimod er hele skoens overdel lavet i et hørlignende tekstil ligesom det, der blev brugt på den ene af de to Spiridons fra releaset tilbage i april. Tekstilet bruges som sagt på hele skoens overdel, inklusiv skoens ydersål, hvor det sammen med den sorte farve fremstiller skoen som simpel og stilren. En lille kontrast på skoen er dens lining, der, i modsætning til den grove tekstil på skoens overdel, er lavet i blødt læder, der gør, at man nemt kan glide ind og ud af skoen.

Selvom skoen er relativ simpel at se på, så er den alligevel fyldt med en række lækre detaljer, der på mange måder gør skoen unik. En af disse detaljer, er skoens broderede swoosh-logoer, der passer helt perfekt til skoens overordnede design. Samme type brodering bruges også til, at dække skoens heel tab, hvor det ikoniske Air Force 1 logo er blevet erstattet af et emblem i metal, hvorpå man kan se Stüssys genkendelige logo.

Den nye Stüssy x Nike Air Force 1 Black udkommer den 12. december, sammen med sit modstykke, Fossil colorwayen, på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du finde begge colorways og en lang række af andre kommende releases. Du kan også hoppe over på Sneakerworld på Facebook eller Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff

BSTN
Tidspunkt: Raffle

Gå til BSTN

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.