Releases

Release Dato: 29. september 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Stüssy og New Balance slår sig sammen omkring et super stilrent sneaker-collab, der har 990v4-modellen som omdrejningspunkt.

Den ikoniske New Balance 990 har i denne omgang fået en ”Cream”-makeover, hvilket betyder, at overdelen kommer i gullighvide nuancer. Overdelen er derudover fremstillet i mesh med ruskinds-overlays, som bidrager til et raffineret udseende. Det velkendte N fremgår som sædvanligt på siden af den retro-inspirerede sneaker, mens et Stüssy-logo pryder pløsen. 990’eren er desuden produceret i USA, hvilket New Balance gør en stor dyd ud af.

New Balance 990-silhuetten er en klassiker i sneaker-regi. Den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, har tilmed et par speciel edition NB 990. Den nye Stüssy-udgave bliver med sikkerhed eftertragtet og udkommer i et meget limiteret antal.

Stüssy x New Balance 990v4 releaser d. 29. september, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, releaseinformation og meget mere.

FORHANDLERE

STOCKX
Tidspunkt: Tilgængelig nu

Gå til StockX

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing