Releases

Release Dato: 12. juli 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: CK1905-100

Anden halvdel af Nike og Stranger Things’ særlige samarbejde, der markerer tredje sæson af serien, lander den 4. juli – lige i tide til fejringen af den amerikanske nationaldag, 4th of July.

Samarbejdet består blandt andet af en cremehvid udgave af Air Tailwind med røde og blå detaljer for at imitere det amerikanske flag, ”Stars and Stripes”.

Kombinationen af cremehvid, blå og rød understøtter modellens retro-design, mens et Stranger Things-logo på pløsen fremhæver serien.

Air Tailwind udkom oprindeligt i slutningen af 70’erne og var især populær i 80’erne. Således er modellen oplagt til at repræsentere tredje sæson af serien, der netop forestiller at finde sted i 80’erne.

Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 ”OG Collection” udkommer den 12. juli, men kun i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at lytte til det nyeste afsnit af vores sneaker-podcast, som du blandt andet kan finde på Spotify.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.