Releases

Release Dato: 27. juni 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: CJ6108-300

Kom i den helt rigtige 80’er stemning forud for den nyeste sæson af Stranger Things med seriens nye samarbejde med Nike. Sammen har de skabt tre Hawkins High-inspirerede udgaver af tre af Nikes mest populære modeller fra 70’erne og 80’erne.

Én af dem er denne grønne Nike Air Tailwind der er udstyret med en cremehvid sål, rødt Swoosh-logo og Hawkins Highs tiger-maskot på hælen.

Skoen har det helt rigtige retro-udtryk, som præger Stranger Things-serien, og som også er relevant i nutidens gadebillede – blandt andet i form af det gamle Swoosh-logo og den karismatiske skum-pløs, som Virgil Abloh har lånt i hans Nike-samarbejde.

Stranger Things x Nike Air Tailwind ”Hawkins High” udkommer hos udvalgte forhandlere den 27. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.