Releases

Release Dato: 13. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ6107-100

Efter allerede at have lanceret hele to særlige kollektioner, er Stranger Things og Nike igen gået sammen om et tredje og sidste drop, der markerer og er inspireret af seriens tredje sæson, der landede tidligere på sommeren.

Denne gang har duoen hentet inspiration i ”The Upside Down” med tre unikke kanvas-udgaver af henholdsvis Cortez, Tailwind og Blazer. Alle er de klædt i gråt kanvas på overdelen, som kan brændes væk og afsløre skjulte detaljer – eksempelvis står der Stranger Things på hælen.

Derudover er skoens indersåle udstyret med særlige detaljer inspireret af seriens tredje sæson – blandt andet russernes store laserkanon og Dustins forgæves forsøg på at få fat på sin kæreste, Suzie.

Skoene udkommer hos udvalgte forhandlere den 13. august. Find forhandler links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, tilbud, inspiration og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.