Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 4. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CK1906-400

Anden del af Stranger Things’ og Nikes nye samarbejde, der markerer seriens tredje sæson, nærmer sig. Én af de udgivelserne er denne særlige udgave af Blazer, som du kan læse nærmere om her.

Efter at adidas har taget en del opmærksomhed med deres Game of Thrones-samarbejde, er det nu Nikes tur til at træde ind i sit eget prominente serie-samarbejde. Sammen med én af Netflix mest populære franchises har mærkett skabt to kollektioner, hvor den første, ”Hawkins High Pack” er inspireret af den fiktive skole fra Stranger Things, mens den anden, ”OG Collection”, markerer 4th of July.

”OG Collection” består af henholdsvis en hvid Air Tailwind, en rød Cortez og en blå Blazer. Den blåde Blazer er udstyret i en blå ruskinds-overdel med kontrasterende hvid sål og hvidt Swoosh-logo for et simpelt, retro-look. På hælene står desuden 1985, mens pløsen og indersålen er klædt med Nike- og Stranger Things-branding.

Er du fan af Stranger Things-serien, kan du se frem til, at skoen kommer med en særlig æske og papir inspireret af seriens univers samt pins.

Stranger Things x Nike Blazer High ”OG Collection” udkommer d. 4. juli hos udvalgte forhandlere – på USA uafhængighedsdag; 4th of July. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.