Releases

Release Dato: 17. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FY2457
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Star Wars og adidas har igen slået pjalterne sammen for at forene Sci-fi-universet med adidas populære sneakers. Samarbejdet hylder ”The Empire Strikes Back”, som i år har 40-års jubilæum, og indeholder flere forskellige silhuetter med forskellige karakterer fra en fjern, fjern galakse. En af modellerne er adidas NMD R1, som har fået et udseende, så de minder om Stormtroopers.

Star Wars x Adidas NMD R1 Stormtrooper er navnet på skoen, som har en hvid Primeknit overdel med sorte vævninger, som danner et ”glitch” camouflage-mønster, der ligner stormtroopernes uniform. NMD-modellens kendetegnende EVA-panel ved sålen har fået en hvid farve med blå striber, som ligner hjelmene, mens der er en grafik af en stormtrooper på pløsen. Nederst i snøresystemet er skoens såkaldte ”dubraes” erstattet af henholdsvis ”STAR” på venstre sko og ”WARS” på højre sko, så man får ekstra meget stjernekrig for pengene.

Mellemsålen er konstrueret af det behagelige boost-materiale og er holdt i hvid, mens en sort ydersål binder en flot sløjfe på den Star Wars-inspirerede sneaker.

Star Wars x Adidas NMD R1 Stormtrooper udkommer den 17. september. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.