Releases

Release Dato: 15. april 2019
Pris: 3.699 DKK
Produktkode: BB7959

Adidas tager hul på et nyt kapitel i fortællingen om deres innovative Futurecraft 4D-teknologi og er klar til at udgive en splinterny 4D-model i samarbejde med Stella McCartney.

Modellen er et nyt take på AlphaEdge 4D og er udstyret med en sort, sokkelignende Primeknit 360-overdel med Stella McCartney- og adidas-branding. Det mest iøjnefaldende ved modellen er imidlertid den karakteristiske 4D-sål, der for første gang er cremehvid fremfor grøn. Det sikrer et mere nedtonet udseende, der dog stadig skiller sig ud.

Stella McCartney og adidas har efterhånden arbejdet sammen i adskillige år om at designe eksklusivt og unikt løbetøj samt –udstyr til kvinder. Med denne udgivelse skubber de til grænserne og sætter en fed streg under samarbejdets aktualitet.

Stella McCartney x adidas AlphaEdge 4D udkommer i begrænset antal den 15. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.