Releases

Release Dato: 29. november 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: AH7973-400

Den amerikanske graffiti-kunstner, Stash har fået lov at give sit eget bud på Nikes retro sneaker, Air Spiridon. Resultatet er en elegant, blåtonet udgave med masser af lækre detaljer.

Nike reintroducerede Air Spiridon tidligere på året i sin OG-udgave, og den blev taget rigtig godt imod. Derfor er Spiridon siden blevet udgivet i et hav af udgaver, og nu har graffiti-legenden, Stash også fået lov at fortolke den.

Stash har fundet to blå nuancer og kombineret dem med de hvide og grå farver, som i forvejen er at finde på Air Spiridon. En mørk dybhavsblå klæder skoens sål og ruskinds-mudguard, mens en lysere blå er at finde på Swoosh-logoet, mesh-overdelen og de forskellige detaljer, som bl.a. omfatter Stash’s tag og et graffiti-Nike-logo.

Denne unikke version af Air Spiridon er den oplagte måde at hoppe med på retro-runner-trenden, som kun ser ud til at vokse sig endnu større i 2018. Spiridon har et clean retrolook og besidder desuden et højt komfortniveau. Det skyldes ikke mindst den åndbare mesh-overdel, den stabiliserende ruskinds-mudguard og den avancerede sål, som indeholder Nike Zoom-teknologi.

Stash x Nike Air Spiridon ”Nozzle Cap Blue” udkommer d. 29. November som et limited release hos Nike og udvalgte forhandlere. Find al den nødvendige forhandlerinfo nedenfor og glem ikke at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, konkurrencer, inspiration og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store