Releases
Star Wars Ultra Boost Yoda

Release Dato: 17. september 2020
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: FY3496
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Star Wars er uden tvivl et af verdens største filmfranchise, og derfor undrede det heller ikke nogen, at franchiset slog sig sammen med tyske adidas tidligere i år. Det medførte en række sneakers der var inspireret af filmenes univers, og nu står samarbejdet til at vende tilbage med en række forskellige sneakers.

En af skoene i det nye collab er Star Wars x adidas Ultraboost DNA YODA, og den er som navnet indikerer inspireret af en af filmseriens mest populære karakterer, Yoda. Yoda blev også brugt på det forrige collab, hvor han var inspiration til en NMD_R1. Da det netop er Yoda der er inspirationen bag designet, er det også passende, at hele skoen er farvet i nuancer af grøn, hvor overdelen er lavet i multifarvet Primeknit med en kombination af grøn og hvide speckles. Skoens midtersål er selvfølgelig lavet i adidas’ utroligt komfortable Boost-skum, som også er farvet grøn, ligesom resten af skoen. Derudover er ydersålen lavet i sort Continental-gummi, der giver skoen et helt fantastisk fodfæste.

På skoens overdel, er dens heel cage, de panelet med de tre striber og eyestays lavet i grøn læder, hvor de ikoniske striber er sorte, ligesom skoens lining også er sort. Op ad skoens heel tab, også lavet i læder, er der skrevet ’YODA’. Yoda er dertil også afbilledet på skoens sorte tungelogo. En fed detalje, som også var gældende for det forrige release, er skoen samlerværdige skoæske, der også tager inspiration fra filmuniverset.

Star Wars x adidas Ultraboost DNA YODA udkommer den 17. september på adidas’ egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med potentielle ændringer på dette release eller andre kommende releases, ved at holde øje med vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig de seneste nyheder, bedste tilbud og meget andet spændende content.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.