Releases
Star Wars NMD R1

Release Dato: 17. september 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FX9300
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Star Wars og adidas lancerede tidligere et samarbejde, der var inspireret af og hyldede universet omkring filmserien. Samarbejdet vender nu tilbage i forbindelse med franchiset 40-års jubilæum, og denne gang er der har de to parter haft et større fokus fankulturen der er blevet en vigtig del af Star Wars-filmene.

Hvis man skal pege på en sko der skiller sig ud fra de andre i det nye collab, så vil mange nok sige Star Wars x adidas NMD_R1 V2 Lando Calrissian. Skoen er selvfølgelig inspireret af karakteren Lando Clarissian, og dette har medført en del markante ændringer på skoen, der har fået et mere futuristisk look, der passer perfekt i Star Wars universet.

For at være mere specifik omkring skoens design, så er skoen inspireret af Landos outfit i ”The Empire Strikes Back”, hvor farverne på skoens overdel er en lyseblå skye tint og sort. Den lyseblå farve bruges øverst på skoen, hvor den går op langs skoens midte og tunge. Dertil bruges den også bagerst på skoen, hvor den bagerste klods på skoens midtersål og heel strap er farvet lyseblå. Den sorte farve dækker resten af skoens overdel, hvor den også bruges på snørebåndene. Skoenes snørebånd er dækket til af et sort stykke læder, hvori der er blevet trygt et zigzag-mønster. Dette panel er inspireret af bæltet, Lando Calrissian havde på i den førnævnte film.

En ting som går igen i samarbejdet mellem adidas og Star Wars er de mange detaljer på skoene, såsom Landos bæltespændet på skoens snørebånd. Ligesom på de andre sneakers i det nye collab, så er karakteren, der har været inspiration, afbilledet på skoens tungelogo. Med til skoen får man også forskellige guldfarvede Star Wars inspirerede lace locks. En sidste detalje og nok en af de fedeste detaljer i det nye collab, er skokassen. Da skoene er inspireret af karakterer, så kommer skoene også i en kasse, der er inspireret af kasserne, man har får med, når man har købt en Star Wars actionfigur.

Star Wars x adidas NMD_R1 V2 Lando Calrissian udkommer den 17. september på adidas’ egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om de andre sko i det nye collab, eller andre releases, ved at følge med på vores altid opdateret Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, bedste tilbud og en masse spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.