Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den nye GORE-TEX x adidas Stan Smith ”Infinium Thermium” lader dig beholde dine hvide tennissko på til vinter uden at fryse fødderne.

Ét af de helt store spørgsmål, hvis man er sneakerhead, begynder så småt at melde sig – ”hvad pokker skal jeg have på fødderne til vinter?” Hvis du ikke er typen, der gider at træde i et par støvler, men heller ikke vil have våde og kolde fødder, så har adidas muligvis den helt perfekte løsning til dig.

Vinterklar udgave

Det tyske mærke er nemlig gået sammen med GORE-TEX Studios om at skabe en vinterklar udgave af deres klassiske Stan Smith-model, der både beskytter dig mod regn og kulde.

Tynd membran og slidstærkt læder

Skoens ’toebox’ er betrukket med GORE-TEX’ nye Infinium Thermium™-teknologi – en tynd membran, der både holder vand ude og varmer tæerne. Resten af overdelen er holdt i robust og slidstærk læder, der samtidig er åndbar, så fødderne ikke overophedes.

Hvorfor gå på kompromis?

Alt i alt har adidas og GORE-TEX skabt den perfekte vinter-sneaker, som du kan bruge hele vinteren uden at gå på kompromis med hverken stil eller komfort.

Udkommer snart

GORE-TEX x adidas Stan Smith Infinium Thermium udkommer globalt den 5. oktober. Tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, nyheder, inspiration, tilbud og mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.