Releases

Release Dato: 11. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CW7482-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sneakerforhandleren Size? har længe været kendt for deres mange eksklusiv udgivelser med forskellige brands, herunder giganten Nike. Begge parter er nu parate til endnu et eksklusiv release, når den farverige Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Welcomes the World releaser den 11. juli 2020.

Farverne på den nye Size? Exclusive x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 er i øst og vest. På skoens overdel, er der blevet brugt karrygult læder på skoens hæl, to typer af lyseblå på skoens midterste paneler og hvid mesh forrest på skoen, ligesom skoens tunge også er hvid. Skoen er også blevet udstyret med et refleksivt tekstil forrest på skoens toe guard.

Dertil er de snoede paneler, der giver skoen det ikoniske udseende midterst på skoen, farvet i beige og mens de forrest på skoen er farvet i grå. Swoosh-logoet på skoens sider er sorte, ligesom logoet på tungen og lining, og har fået en lyserød kant.

Bagerst på skoens karrygule hæl, er der blevet tilføjet et mærke, hvor der står ”WELCOMES THE WORLD”. Skoens cage omkring den synlige Air-pude er også farvet i lyseblå, og ydersålen under, er blevet farvet i lyserød.

Selvom, at der er mange farver på skoen, så ser det alligevel super godt ud. De mange forskellige farver skaber en form for synergi, der trækker skoen op på helt nye niveauer, og det bliver helt klart en af årets flotteste sommersko, hvis ikke også en af årets flotteste sko generelt.

Size? Exclusive x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Welcomes the World udkommer den 11. Juli hos Size?, hvor du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i en af årets flotteste og mere unikke sko. Hvis du vil øge dine chancer mest muligt, så kan du løbende holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andet, ved at klikke dig over på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi deler de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud med dig.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.