Skip to main content

Release Dato: 13. april 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CD3613-600
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af de sneakers, som får mest opmærksomhed for tiden, er umiskendeligt Nike Air Zoom Spiridon Cage, og især efter samarbejdet med Stüssy er populariteten steget. Nu udkommer silhuetten i selv samme stil, som den gjorde for første gang i 2003. Denne gang kommer modellen, som oprindeligt var tiltænkt som en løbesko, i en blanding af røde og hvide nuancer.

Den mesh-konstruerede overdel består af røde og metalliske sølv nuancer, der danner et net på toppen af sneakeren. Overlejringerne er holdt i hvid og matcher snørebåndene og pløsen. På sidstnævnte er der tilføjet et rødt Swoosh-logo, som også går igen på hælen, mens et større Swoosh findes på inder- og ydersiden og er omkranset af hvid tråd. 

Mellemsålen er todelt med den forreste, hvide del udarbejdet i Phylite-skum, mens den bagerste del prydes af den synlige Air-enhed, som er dækket af det karakteristiske røde ”bur”. Den overordnede sammensætning giver en retro-sneaker med klassisk 00’er æstetik, der er et godt bud på årets sommersko. 

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 Cardinal Red udkommer den 13. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

SNS x adidas Samba JP Black

Jonas HansenJonas Hansen17. juni 2024