Skip to main content

Release Dato: 1. juni 2020
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: CW5376-300
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Efter samarbejdet mellem Nike og Stüssy, på Nikes Spiridon-serie, er skoen med de vildeste 00’er-vibes, blev udgivet i en lang række af farver, samt at endnu et samarbejde mellem de to brands, om tre nye Nike Zoom Spiridon Caged, ser ud til at komme i en ikke så fjern fremtiden. Imens vi venter på det nye samarbejde, har Nike forkælet os endnu en gang, ved at introducere en gul colorway af skoen, og der er fart på.

Nike Zoom Spiridon Caged Yellow Volt er i modsætning til de andre colorways vi i år er blevet introduceret til, ekstra iøjnefaldende. Gul, gul og mere gul ser ud til at have været mottoet, da skoen skulle designes, og nu hvor vi endelig kan se det færdige produkt, så er det måske ikke så dumt et motto igen.

Selvom det eneste der på skoen ikke er gult, er den hvide ydersål og snærebånd, samt det sølvfarvet swoosh, tunge- og hællogo, så må det bare siges, at den gule farve ikke er for meget. Som det blev set med den røde colorway, der blev released tidligere i år, så kan skoen godt holde til markante farver, og den nye gule colorway er endnu et bevis her på, hvor hele skoens overdel og cage på ydersålen, er blevet farvet gul.

Om man så vil det eller ej, så er kombinationen af den nye gule colorway og Nike Zoom Spiridon Caged, noget nært den perfekte sommersko. Så hvis du vil starte din sommer på den helt rigtige måde, med den hurtigste sko på markedet, så skal du sidde klar den 1. juni på Nikes egen hjemmeside, eller scrolle ned og finde andre forhandlere af den nye Nike Zoom Spiridon Caged Yellow. Du kan også, imens du venter, følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de nyeste rygter, bedste tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

SNS x adidas Samba JP Black

Jonas HansenJonas Hansen17. juni 2024