Releases

Release Dato: 8. maj 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CJ1288-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 udkom for første gang i 2003, men modellen har i år fået et stærkt comeback efter adskillige udgivelser i forskellige farver. Nu lancerer Nike den nok mest clean version af retro-sneakeren, der denne gang kommer i en ”Triple White” colorway. 

Sneakeren kommer med en overdel konstrueret i mesh, som danner et net og pryder det meste af skoen. Hvidt læder overlejrer det bikage-formede mesh og giver skoen ekstra tekstur. Swoosh-logerne er også fremstillet af hvidt læder og findes på både inder- og ydersiden af skoen. 

Mellemsålen er produceret af Phylite-skum, som sikrer øget komfort, mens modellens kendetegnende transparente Zoom Air-enhed omgivet af et ”bur” i hvid forekommer ved hælen. 

Denne sko er med sine rene hvide farver og sin luftige mesh-konstruerede overdel et rigtig godt bud på en behagelig og stilfuld sommer-sneaker. 

Nike Spiridon Cage 2 Triple White udkommer den 8. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.