Releases

Release Dato: 13. april 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: CJ1288-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike har et kæmpe udvalg af sneakers, og de går tit tilbage i arkivet for at trække gamle modeller frem. I år er det amerikanske brand gået tilbage til de tidlige 00’ere, og har fundet Nike Air Zoom Spiridon Cage. Modellen, som for nylig fik meget opmærksomhed grundet deres samarbejde med Stüssy, kommer nu i en farvekombination af grå og sølv.

Overdelen er konstrueret af grå letvægtsmesh, som danner et net på overdelen af skoen. Paneler i læder er anbragt oven på nettet, og er holdt i metallisk sølv. Den glitrende sølvfarve går igen på Nike Swooshet på inder- og ydersiden, hvor logoet er omkranset af sort tråd. Et lille swoosh på både pløs og hæl kontrasterer med sin røde farve til den ellers monotone sko. 

Retro-sneakerens mellemsål er delt op i to, hvor den forreste del i hvid er lavet af en Phylite-skumkonstruktion, mens den bagerste del er prydet af en synlig Air-enhed, som er ”buret” inde af sort TPU-materiale. Som afrunding på designet er der tilføjet små røde detaljer i ydersålen, som matcher de to små swoosh-loger fra overdelen.

Nike Air Zoom Spiridon Cage Silver udkommer den 13. april. Find direkte links til forhandlerne nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.