Releases

Release Dato: 1. april 2017
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: Ukendt

Det er 20 år siden, at den sporty Nike Air Zoom Spiridon første gang ramte hylderne hos forhandlerne. Skoen blev skabt tilbage i 1997 med fokus på Nikes trykfordelende design, der blev udviklet for at forbedre stødabsorbering for løbere. Nu er silhuetten endelig tilbage, og denne gang er det i en iøjnefaldende Black, Team Red og Dark Crimson farvekombination, som uden tvivl nok skal blive et forårshit.

I forhold til de ældre Spiridon sneakers, så kommer den nye Nike Air Zoom Spiridon Ultra Team Red med en overdel, hvor man har valgt at skrotte de velkendte multi overlays, og i stedet har man tilført et fusioneret varmesvejset design. Det betyder, at sneakeren afviger en anelse fra 1997 modellerne. Men til gengæld får man en mere komfortabel og let sneaker. Heldigvis har man valgt at bibeholde det ikoniske Nike mini-swoosh på snuden. På siden finder man en markant Swoosh branding – denne gang udarbejdet i en højglans sortfarve.

Nike Air Zoom Spiridon Ultra Team Red releaser hos udvalgte forhandlere den 1. april 2017, og vi er slet ikke i tvivl om, at dette release bliver yderst populært. Så det gælder om at sidde klar, hvis du gerne vil sikre dig et par.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store