Releases

Release Dato: 1. april 2017
Pris: 1.100 DKK
Produktkode: Ukendt

Vi skal ikke meget længere tilbage end til januar, da den ny Nike Air Zoom Spiridon Ultra ramte forhandlerne for første gange. Til trods for at modellen har små afvigelser i forhold til den originale Spiridon silhuet, som releasede for første gang tilbage i 1997, så tog folk rigtig godt imod den, og den udsolgte på kort tid.

Nu er Nike så klar med flere markante farvevalg for den sporty silhuet. Denne gang er der tale om den nye Nike Air Zoom Spiridon Ultra ”Mono Pack”, der indeholder 2 forskellige par sneakers. Som navnet antyder, så kommer begge par i en monoton farvepalette – den ene i en klassiske sort og hvid kombination, mens den anden kommer i en lettere lys grå og hvid sammensætning. Fælles for dem begge er, at de oser af sommervejr. Så hvis du endnu ikke har fundet dine sommersneakers, så er disse sneakers et oplagt valg.

Begge sneakers fra den kommende Nike Air Zoom Spiridon Ultra ”Mono Pack”, har en overdel udarbejdet i letvægts mesh og syntetiske overlays, hvilket giver en helt uovertruffen åndbarhed, mens vægtens stadig holdes på et minimum. Dertil kommer en polstret tungen, der er med til at oppe komforten endnu mere. Dertil kommer den velkendte AIR mellemsål, som sætter prikket over i’et på denne retro sko.

Nike Air Zoom Spiridon Ultra ”Mono Pack” releaser hos Nike Store den 1. april 2017. Og noget siger os, at man skal sidde klar på release dagen, hvis man gerne vil sikre sig et par.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store