Adidas
End Sale Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

”This is the future of how we create”. Sådan indledes præsentationsvideoen af adidas helt nye, innovative sneaker, AM4, ganske passende. AM4 er endnu et resultat af adidas’ SPEEDFACTORY-initiativ, der har til målsætning at revolutionere det tyske brands’ design- og fabrikeringsprocesser, så de er bedre, hurtigere og smartere. Ved brug af moderne teknologi på adidas’ robotfabrik i Ansbach, Tyskland, har brandet taget udgangspunkt i seks storbyer verden over og designet sko, der er præcist tilpasset til løb i hver af disses byrum. Indledningsvis er det London’s løbere, der kan se frem til en AM4, og dernæst kommer turen til New York, Los Angeles, Paris, Shanghai og Toyko.

AM4-silhuetten minder meget om Ultra Boost, som også har været skabelon for to andre innovative adidas-sneaker, nemlig adidas M.F.G. (som også et et SPEEDFACTORY-produkt) og FutureCraft. Sålen består således af Boost og overdelen af et fint, vævet materiale i grå. Langs overdelen er der, i stedet for et lace cage, inkorporeret tape-overlays i henholdsvis blå, grøn og sort, hvilket tilbyder personliggjort support og pasform, og samtidig er hælkraven blevet forlænget, hvilket giver et friskt og moderne pust til den populære silhuet.

AM4 London bliver udgivet d. 26. oktober, og efterfølgende vil unikke udgaver til de fem øvrige byer som sagt blive gradvist udgivet. Hold øje med Sneakerworld, så holder vi dig opdateret med al den nyeste info. Kig desuden forbi vores Release Kalender, hvor der lige nu er masser af andre spændende adidas-nyheder.