Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 18. august 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AR1533-500

Efter at have gjort comeback i form af et samarbejde med Supreme tidligere på sommeren, er Nikes særprægede 90’er-model, Zoom Streak Spectrum Plus, på vej i en splinterny udgave – denne gang med et endnu mere grafik-tungt design. Få al info her.

Hvis du nogensinde bliver spurgt, hvordan en typisk 90’er Nike-sneaker ser ud, så kan du med fordel vise et billede af Zoom Streak Spectrum Plus. Modellen er et skoleeksempel på årtiets bombastiske, ’chunky’ design-stil og er derudover endda udstyret med kække og markante flammer langs overdelen. Ydermere er Zoom Streak Spectrum udstyret med én af 90’ernes førende sneaker-teknologier, Zoom Air, som giver sålen en god og let stødabsorbering.

Faktisk er Nike Zoom Streak Spectrum overraskende let og komfortabel til trods for, at den efterhånden har en lang række år på bagen. Det er imidlertid ikke det, der gør modellen unik – det er naturligvis dens særprægede overdel, der er klædt i grafik, som der især er skruet op for på den nye ”Court Purple” udgave. Foruden lilla flammer er den dækket med psykedelisk grafik, der er holdt i grønne og lilla nuancer. Som om det ikke var nok, er Zoom Streak Spectrum Plus også foret med tern og udstyret med kinesiske tegn på både pløs og hæl.

Alt i alt har den nye Zoom Streak Spectrum Plus ”Court Purple” et hektisk design, der med garanti kommer til at dele vandene – enten hader man den, eller også elsker man den

Nike Soom Streak Spectrum Plus ”Court Purple” udkommer den 18. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN

OVERKILL
Tidspunkt: 09:00

Gå til Overkill

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.