Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Bestående af brandets fire mest bæredygtige sneaker-designs til dato.

Bæredygtighed er øverst på dagsordenen inden for design lige nu og noget alle de store brands stræber efter – også inden for sneakers. For nyligt introducerede adidas blandt andet den innovative FutureCraft Loop-model, der udelukkende består af genbrugte og genanvendelige materialer. Nu melder Nike sig også for alvor på banen med den nye “Space Hippie” Pack, der består af fire splinternye silhuetter.

Mindre Co2-aftryk

Fælles for de fire modeller – Space Hippie 1, Space Hippie 2, Space Hippie 3 og ja, Space Hippie 4 – er, at de alle består af genbrugsmaterialer, hvilket gør at de efterlader et markant mindre Co2-aftryk i produktionsprocessen end traditionelle sneakers. Det betyder imidlertid ikke, at Nike er gået på kompromis med hverken stil eller funktionalitet.

Råt, men tiltalende udseende

Overdelen på skoene er konstrueret i et nyt Flyknit-materiale ved navn rPoly, som består af genbrugte plastikflasker og t-shirt-rester, mens sålen er lavet af Crater Foam bestående af genbrugt ZoomX-skum, der sikrer høj komfort, og 15% Nike Grind-gummi, der bidrager til det rå, men tiltalende udseende.

Udkommer snart

De tre første modeller, Space Hippie 1-3, udkommer i unisex-størrelser inden for de næste par måneder som en del af optakten til OL i Tokyo, mens Space Hippie 4 udkommer til sommer i kvindestørrelser. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med nærmere info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.