Releases

Release Dato: 11. juni 2020
Pris: 1.149 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

’Move to Zero’ er Nikes banebrydende initiativ om, at anvende så mange genbrugsmaterialer som muligt. Dette har nu medført, at Nike endelig har givet initiativets egen skokollektion, Space Hippie, en officiel releasedato, for de fire ruminspirerede modeller, 01, 02, 03 og 04.

Sammenlignet med de andre modeller i serien, så er Nike Space Hippie 04 i en kategori for sig selv. Dette skal ikke forstås som noget negativt, men designmæssigt, er skoen anderledes. Først og fremmest, så er skoens overdel lavet i en markant lysere flyknit, der består af 85% ’Space Waste Yarn’, som et materaile der er kombineret af genbrugt polyester, plastflasker og andet affald fra Nikes egen produktion. Dertil har skoen hvide snørebånd og en hvid heel tab, der gør skoen nemmere at tage på. På skoens yderside er der broderet et orange swoosh-logo, hvor der også er et mindre forrest på skoen. En anden forskel fra resten af kollektionen, er skoen hvide ydersål, med en grov bund, der giver skoen et helt fantastisk fodfæste. Sålen er lavet i en kombination af genbrugsmaterialer, samt det samme skum der er at finde i Nikes innovative NEXT% løbesko, der hjalp Eliud Kipchoge med at sætte en uofficiel verdensrekord for gennemførslen af et maraton.

Nikes nye Space Hippie 04 releaser officielt den 11. juni på Nike SNEAKRS, sammen med de andre modeller i den nye bæredygtige serie. Ved at klikke dig ind på vores opdaterede Release Kalender, kan du finde information om de andre sko i serien, eller andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi løbende giver dig de nyeste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.