Releases

Release Dato: 11. juni 2020
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i 2019 annoncerede Nike deres bæredygtige initiativ ’Move to Zero’, som blev taget imod med åbne arme. Efter en række mindre releases af kendte modeller lavet af genbrugsmaterialer, får initiativet nu sin helt egen serie af nye sko. Serien går under navnet Space Hippie, og modellerne i serien er 01, 02, 03 og 04.

Modellen der nok er den mest iøjnefaldende, er den nye Nike Space Hippie 03, der i modsætning til de tre andre modeller, er en high top. Vægtmæssigt, så er 03’eren lavet af 45% genbrugsmaterialer, hvor den lette, grå flyknit-overdel er lavet af 85% genbrugspolyester, der stammer fra Nikes egen produktion og andet affald. Da skoen ikke har nogen snørebånd, har Nike designet et spændesystem, der gør at skoens pasform bliver helt fantastisk hver gang, at man tager den på. Et kendetegn der går igen på 01, 02 og på 03’eren, er den lyseblå chunky ydersål, der også delvist består af genbrugsmaterialer. Dertil har denne model også ZoomX foam-rester, der er det samme materiale, som også er brugt i Nikes banebrydende NEXT% løbesko.

Den nye Nike Space Hippie 03 udkommer sammen med de tre andre modeller i serien, den 11. juni på Nikes egen hjemmeside. Du kan finde de andre modeller, eller anden information om kommende releases, inde på vores opdaterede Release Kalender, eller holde dig opdateret, ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler nyheder og tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.