Releases

Release Dato: 11. juni 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Under navnet ’Rubbish Transformed’, er Nike nye og bæredygtige Space Hippie-kollektion, en af de helt store releases at se frem til. Med en masse inspiration fra det ydre rum, har kollektionen fået et meget rustikt design, og bliver lavet af ’space junk’, der består af en lang række restmaterialer fra produktionen og andet affald.

Mellem Nike Space Hippie 01 og 02, er der ikke den helt store forskel. 02-modellen er, ligesom de andre modeller lavet, lavet med en overdel i grå flyknit. Her er flyknitten lavet af 90% genbrugt polyester, lavet af plastikflasker, t-shirts og garnrester. Derudover er der på skoen ikke nogen snørebånd, hvorfor overdelen er lavet i forskellige stykker genbrugsstof, der vil maksimere skoens komfort. Dertil er der broderet et orange swoosh-logo ind i skoens side, samt at skoens inderside af hælpanelet, også er lavet i et stof, i den samme røde farve. Igen er den samme type af sål i genbrugsmaterialer, så er denne models indersål lavet i samme materialer som er brugt i Nikes NEXT%-løbesko, der giver skoen en helt fantastisk følelse, når man har den på foden.

Nike Space Hippie 02 udkommer den 11. juni, på Nikes egen hjemmeside, sammen med de tre andre modeller, 01, 03 og 04, i den nye Space Hippie-kollektion. Du kan holde dig opdateret omkring dette release, eller finde de andre bæredygtige modeller, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.