Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 21. juli 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: Ukendt

I forbindelse med VM-slutrunden i Rusland, som kulminerede med finalen mellem Frankrig og Kroatien i søndags, udgiver adidas en splinterny fodboldinspireret sneaker ved navn Sobakov.

Med Sobakov hylder adidas fodboldsporten, som spiller en væsentlig rolle for det tyske brands arv. Den har referencer til flere af adidas’ gamle modeller med forbindelse til fodbold, og særligt adidas Spezial og Predator Precision har sat tydelige præg i skoens design.

Mens Spezial kommer til udtryk i skoens klassiske form og farvevalg – sort, hvid og gum – kommer Spezial Precision til udtryk i måden de tre striber på siden af udført. Det giver skoen et sporty, men elegant design, der på sublim vis krydser og kombinerer sport og livsstil.

Samtidig er Sobakov med til at skubbe grænserne for måden man sammentænker sport og sneakers – den har nemlig en helt ny, markant gummi-sål, der nytænker den klassiske, flade gummisål med et dynamisk mønster og en unik form. Sålen fungerer som det perfekte grundlag for den tynde Primeknit-overdel og dens lækre detaljer – herunder 3M på striberne og et læderpanel ved hælen.

Adidas Sobakov bliver lanceret i to forskellige udgaver – sort med hvide striber og gum-sål samt hvid med gumsål. Begge to er elegant colorways, og begge to udkommer hos adidas d. 21. juli. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.