Releases

Release Dato: 13. januar 2018
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: CN1856

”No magic tricks. No gommicks. No hype. Just premium”. Sådan beskriver Sneakersnstuff selv deres nye samarbejde med Reebok, der satser på at luksuriøse nyfortolkninger af brandets mest klassiske modeller. Sneakersnstuff har tidligere haft held med at udgive nogle ekstremt hypede sneakers i samarbejde med adidas – fx Ultra Boost ”Tee Time” og NMD ”Datamosh” – men nu tyder noget på, at de går efter en noget anderledes tilgang, hvor formålet ikke er at skabe lange køer og tiltrække ’bots’, men i stedet kvalitet, design og arv.

Samarbejdet tæller indtil videre en ”Club C 85” bestående af blødt elgelæder med detaljer i guld, og nu fortsætter det med en ”Classic Leather”, der har fået samme behandling. Med brugen af premium elgelæder hylder Sneakersnstuff ikke bare Reeboks klassiske modeller, men også sine egne svenske rødder. Sneaker-kæden har nemlig, i kraft af sin enorme succes, rykket på tværs af landegrænser de senere år og blandt andet etableret en ny butik i New York for nyligt.

Det seneste udspil fra Sneakersnstuff og Reeboks ”Premium”-samarbejde udkommer d. 13. januar. Find direkte links nedenfor, og hold øje med vores Release Kalender for flere januar-udgivelser.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, konkurrencer, inspiration, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox