Releases

Release Dato: 20. juni 2018
Pris: 3.699 DKK
Produktkode: B96533

Sneakersnstuff og adidas præsenterer den første sneaker i det netop annoncerede FutureCraft 4D-projekt, som du kan blive klogere på her.

Nu sker der noget. Adidas og SNS udgiver en sneaker med den yderst avancerede og ekstremt hypede 4D-sål. Du skal dog være umenneskelig heldig samt være villig til at rejse udenrigs, hvis du vil have fat i den nye Consortium 4D. SNS afholder som vanligt en raffle (lodtrækning) om den nye collabsneaker, og hvis du vinder, skal du hente den i enten Stockholm, London, Paris, Berlin eller New York, og du bestemmer selvfølgelig selv byen.

Sneakeren er prissat til 3699 DKK, men til gengæld får du en sneaker, som ingen andre har. Hvis du vinder lodtrækningen, men ikke kan afhente den i en af de førnævnte byer, vil du blive påkrævet et gebyr på det, der svarer til 15USD. Husk at læse raffle-betingelserne nøje igennem, før du tilmelder dig.

Lodtrækningen til Sneakersnstuff x adidas Consortium “Carbon 4D“ slutter d. 20. juni, så husk at tilmelde dig før, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde linket til Sneakersnstuffs raffle nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.