Adidas / Nike
sneakers udsalg app
Skrevet af: Joakim J. Løper // Instagram

Det er ofte et forfærdeligt stort  og forvirrende arbejde, at finde de helt rigtige sko på tilbud. Først og fremmest er udvalget uendeligt stort og dertil er der også en lang række af forhandlere, der alle kører forskellige priser og tilbud.

For at kunne hjælpe dig mest muligt og guide dig igennem dette virvar af tilbud og tilbudsrunder vi oplever i forbindelse med de mange sæsoner og højtider, har Sneakerworld oprettet en ny web app. På appen kan du nemt finde rundt i den uendelige labyrint af tilbud og finde lige netop de sneakers, du har brug for og til den helt rigtige pris.

En platform for de bedste tilbud

Web appen, som vi har kaldt Sneakertilbud.dk, samler nemlig de mange tilbud og organiserer dem, så du ikke behøver at lede i timer efter de rigtige sneakers for dig. Under fanen Sneaker Deals samler vi vores bud på de bedste tilbud og ved hjælp af Favoritter, kan du nemt samle alle dine foretrukne sneakers og følge linket direkte til forhandleren. Det eneste du skal gøre for at bruge appen er, at indtaste din mail, bruge den tilsendte pinkode og voilà!

sneakers app
Daglige opdateringer til alle tilbudsrunder

Den første runde af tilbud, vi samler i den nye web app, er den uendeligt mange tilbud vi kan se frem til i forbindelse med Black Friday. Alle tilbud bliver dog opdateret dagligt, så du kan også finde de mange tilbud i forbindelse med Cyber Monday, forskellige sæsonudsalg, Singles Day og meget mere. Dermed kan du trygt bruge appen året rundt og være sikker på, at vi har alle de bedste tilbud samlet et sted, så du ikke skal springe rundt mellem de mange forhandlere.

Sneakertilbud.dk er en web app, som du kan tilgå via din mobil, tablet eller computer. Hvis du tilgår hjemmesiden kan du nemt installere web appen ved at scanne QR-koden i højre hjørne, og på din telefon eller tablet skal du bare vælge ”Tilføj til hjemmeskærm” for, at få appen installeret. Du kan følge med på de mange opdateringer fra Sneakertilbud.dk, ved følge Sneakerworld på Facebook og Instagram.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.