Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 13. oktober 2018
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: Ukendt

Efter sidste uges succesfulde udgivelse af Yung-1 ”Frieza”, der sammen med ZX 500 RM ”Goku” markerede den officielle debut på adidas´ samarbejde med Dragon Ball Z, er det tyske mærke klar med endnu to eksklusive udgaver af YUNG-1. Denne gang har de designet to tonede ruskinds-versioner af den retro-inspirerede silhuet eksklusivt for Sneakersnstuff. Få mere info her.

YUNG-1 blev officielt lanceret tidligere på året efter massive efterspørgsel og tårnhøje forventninger efter at den første gang så dagens lys sidste år. Med dens design, der er en opdatering af Falcon Dorf-silhuetten fra 90’erne, passer den perfekt til tidens tendenser og præferencer og er gået hen og blevet én af adidas’ mest populære modeller.

Det har især været tydeligt ved de forskellige eksklusive samarbejder, hvor YUNG-1 har været omdrejningspunkt og i samme ombæring er blevet revet væk – eksempelvis Solebox x YUNG-1, End. x YUNG-1 og YUNG-1 Size? exclusive.

Nu har YUNG-1 fået endnu en overhaling – denne gang i samarbejde med svenske Sneakersnstuff, der får lov at være eneforhandler af henholdsvis en grå og en lilla ruskind-udgave. Begge har de et komplet tonet look i farver inspireret af den legendariske musiker, George Clinton. Look’et fungerer godt og giver silhuetten lov at tale sit eget sprog, samtidig med at den hylder én af de mest samplede navne i musikbranchen.

Adidas YUNG-1 ”Sneakersnstuff Exclusive” pack udkommer gennem raffle hos Sneakersnstuff d. 13. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.