Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et hurtigt overblik over månedens vildeste sneaker-rygter, der blandt andet involverer Off-White, ACRONYM, Skepta, KITH og Tom Sachs.

Vi er kun tre måneder inde i 2018, og det har allerede været et af de vildeste år inden for sneakers nogensinde. Især Nike og adidas har haft hver deres magtdemonstrationer i form af events, brandvarme genudgivelser, nye lanceringer og samarbejder, som har spækket hver eneste af årets weekender. Heldigvis tyder alt på, at de kommende måneder også bliver lige så propfyldte med vilde releases – alene de rygter, der har floreret i marts er nok til at opfylde et sneakerheads vådeste drøm. Vi har samlet de vigtigste nedenfor, så du kan få et godt overblik.

Mere nyt fra Off-White og Nike

”The Ten” fra Nike og Off-White var uden tvivl sidste års klare sneaker-højdepunkt, og heldigvis har Virgil Ablohs genialiteter også fået lov at spille en rolle her i 2018. Sammen med Nike har han allerede udgivet endnu et par Air Jordan 1’s og to par VaporMax, og de sidste par uger er det komme frem, takket være @py_rates, at følgende også udkommer:

  • Blazer Studio Low i helholdsvis gul (juli), grå og sort (september).
  • Air Jordan 1 ”UNC” (maj)
  • Air Max 97 i henholdsvis sort og hvid/grøn (november).
  • Air Max 90 i sort (oktober)
  • Presto i sort, hvid og grå

Alle modellerne har samme designs som sine forgængere, men altså i nye farvekombinationer.

Tom Sachs x Nike Mars Yard Mid

Det er også @py_rates der står bag rygtet om, at Nike og Tom Sachs i år udgiver deres tredje Mars Yard-sneaker – denne gang i en Mid-udgave. Den udkommer efter sigende til september.

Nye ACRONYM x Nike Air Prestos

I forbindelse med årets Air Max Day udgav ACRONYM og Nike tre vilde VaporMax Moc, men det er formentlig ikke det sidste, vi kommer til at se til samarbejdet i år – der er nemlig også rygter om, at de udgiver tre nye Air Prestos til september. Læs mere her.

Nye FutureCraft 4D-samarbejder

Adidas’ banebrydende, nye sneaker-teknologi, FutureCraft kommer efter sigende til at spille en stor rolle i årets adidas Consortium-samarbejder. Det menes, at både Invincible, Sneakersnstuff og KITH får lov til at udgive 4D-sneakers. Stay tuned.

Skepa x Nike Air Max

Nike og Skepta følger efter sigende op på sidste års Air Max 97 med en ny udgave af Air Max Deluxe fra 1999. Rygtet siger, at den udkommer til juli.

Adidas x BAPE 2018

Sidst, men ikke mindst, er det også kommet frem, at adidas og BAPE fortsætter deres succesfulde samarbejde – denne gang, efter sigende, med en Samba-model og en Snowboard-kollektion. Det skulle udkomme til oktober.

UPDATES

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med nærmere detaljer og officielle release-informationer.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.