Adidas / New Balance / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Vi har netop taget hul på efteråret, og som sædvanligt får du sæsonens sneaker anbefalinger lige her.

Det har været en ekstremt sneakervenlig sommer, og hvis du har slidt dine sommersneakers op eller blot har brug for nyt heat til efterårsgarderoben, så har vi samlet 10 skarpe anbefalinger, du kan få fingrene i lige nu.

adidas Ultra Boost 4.0

Adidas Ultra Boost har længe været en af de meste populære sko fra det tyske mærke. Af samme årsag kan det kun gå for langsomt med at få tilføjet modellen til din samling, hvis den ikke allerede er at finde der.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Zoom Fly SP

Nike Zoom Fly SP er en lynhurtig sneaker med både fartstriber og stopursreferencer. Skoen har et højt komfortniveau og er udstyret med en semi-translucent overdel, som også kan findes på den eftertragtede Nike Reach Element 87.

KØB SNEAKEREN HER
adidas Yung 1

YUNG-1 fra adidas har været en af årets mest populære silhuetter og kan indgå i enhver sneakerrotation. YUNG-1 er udsolgt hos de fleste webshops, men du kan stadig anskaffe den via linket nedenunder.

KØB SNEAKEREN HER
Nike M2K Tekno

M2K Tekno er endnu en chunky sneaker, der har været ekstremt eftertragtet i år. Den moderniserede dad sneaker er også udsolgt flere steder, men kan stadig erhverves hos Nike Store relativt billigt.

KØB SNEAKEREN HER
New Balance Test Run PRJ 1.0

Test Run PRJ 1.0 er en ny sneaker fra New Balance, der kombinerer chunky 90’er æstetik med moderne stødabsorbering. Den overdimensionerede sål sikrer en uovertruffen komfort, der holder dine skridt lette og bløde dagen lang.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Max Deluxe

Den opsigtsvækkende Air Max Deluxe fra Nike går imod strømmen og er et ideelt valg, hvis du leder efter en sneaker, der skiller sig ud fra mængden. Deluxe blev lanceret tilbage i 1999, men er nu vendt stærkt tilbage på sneakermarkedet.

KØB SNEAKEREN HER
Nike Air Max 1 Premium

Den ikoniske Air Max 1 udkom tidligere på sommeren i en army-inspireret ”Beach Camo”-colorway, der er gået under radaren. Overdelen er fremstillet i slidstærk canvas, mens en synlig Air-enhed i sålen giver dig fornemmelsen af at gå på luft.

KØB SNEAKEREN HER
adidas Consortium Workshop Falcon

Workshop Falcon er en af de seneste sneakers fra Consortium-linjen og udkom i et begrænset antal for få uger siden. Den funktionelle sneaker er udsolgt flere steder, men kan stadig anskaffes hos END.

KØB SNEAKEREN HER
Valentino Rock Runner

Den farverige Rockrunner fra Valentino er en overset high-end silhuet og kan indgå i enhver efterårsgarderobe. De spidse rockstuds på hælen fuldender den italienske herlighed, der udstråler eksklusivitet.

KØB SNEAKEREN HER
adidas Deerupt Runner

Den progressive Deerupt Runner fra adidas er listens sidste sneaker og tilbyder et moderne, minimalistisk udseende blandet med komfort i spitzenklasse. Og så er den endda billig.

KØB SNEAKEREN HER

Tjek vores guide til sneaker pleje, hvis du vil have tips til, hvordan du får dine efterårs sneakers til at holde længere, og følg os desuden på Instagram, YouTube og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.