Adidas / Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Er du klar til endnu et hæsblæsende år med nye udgivelser fra Nike, adidas, OFF-WHITE, Travis Scott, Kanye West og mange flere?

Året nærmer sig sit afslutning, og 2020 står for døren. De sidste 365 dage af har affødt nogle af de mest memorable sneaker-udgivelser i dette årti, men der er heldigvis god grund til at se frem ad. Allerede nu har vi nemlig nys om en lang række spændende sneaker-nyheder, der venter i det nye år, og lige her har vi samlet de 10 vigtigste, som du kan se frem til i 2020.

Dior x Air Jordan 1 Retro High

Jordan Brand og Dior leverede noget af en cliffhanger, da de i starten af december offentliggjorde den eksklusive nye Dior x Air Jordan 1, designet af Kim Jones. Skoen udkommer først til april (og med en pris på hele 2000 US Dollars), men forventes allerede nu at blive 2020’s suverænt mest hypede sneaker.


Sean Wotherspoon x Atmos x Asics GEL Lyte III

Sean Wotherspoon stod bag én af 2018’s mest eftertragtede sneakers: den fløjlsklædte hybridsneaker, Air Max 1/97. Derfor bredte det sig som lidt af et chok i sneakerverdenen, da det kom frem tidligere på året, at ham og Nike var gået hver til sit. Heldigvis er Round Two-ejeren på ingen måder færdig med at gøre udskejelser inden for sneaker-design: i 2020 udgiver han nemlig en særlig fløjlsklædt udgave af Asics GEL-Lyte III med Atmos.


adidas Originals ZX 8000 ”Aqua”

2019 var et stort år for adidas’ klassiske ZX-linje, men 2020 forventes at blive endnu større. Det tyske mærke tager blandt andet hul på det nye år ved at lancere en retroudgave af den højtyndede ZX 8000 ”Aqua”. Skoen udkommer den 3. januar hos udvalgte forhandlere.


Travis Scott x Nike Air Max 270 React

Travis Scott var ét af 2019’s helt store navne inden for sneakers, og vi er ret sikre på, at det samme kommer til at gøre sig gældende i 2020. Houston-rapperen er klar til at følge op på sine eftertragtede udgaver af Air Jordan 1, Air Force 1 og Air Jordan 6 med en spektakulær ny udgave af Air Max 270 React, som allerede nu har vakt stor interesse.


Beyoncé x adidas Ultra Boost

Adidas’ nye samarbejde med Beyoncé var ét af 2019’s helt store power moves, som forventes at bære frugt i 2020. Foruden to udgaver af Nite Jogger er det blandt andet kommet frem, at sangerinden har to udgaver af Ultra Boost på vej, som vi ser meget frem til.


Off-White x Nike Air Jordan 1 “Yellow”

Noget tyder på, at Virgil Abloh og Nike ikke er helt færdige med modellerne fra “The Ten”. I hvert fald er det kommet frem, at den super hypede Off-White x Air Jordan 1 bliver lanceret i den ”Canary Yellow”-udgave, som først blev offentliggjort ved Ablohs ”Figures of Speech”-udstilling på MoMa i Chicago, og som man ellers har troet var et sample.


Yeezy Boost 380 “Mist”

December måned var spækket med Yeezy releases, og ét af dem der vakte mest opsigt var den helt nye Yeezy Boost 380-model, som fik debut i en såkaldt ”Alien” colorway. Skoen blev kun udgivet ved en håndfuld udvalgte forhandlere og næsten umuligt at få fat på. Heldigvis er der allerede rygter om, at en ny ”Mist” colorway er på vej i første kvartal af 2020.


Sacai x Nike LDWaffle “Black“ + “White”

Flere har kåret Sacai x Nike LDWaffle som årets sneaker i 2019, og det med rette. Heldigvis har vi langt fra set det sidste til den nye silhuet – mindst to nye udgaver er nemlig på vej i 2020 i henholdsvis sort og hvid.


Adidas ClimaCool 2020 Boost

2020 markerer starten på et helt nyt årti, så det ville ikke være unfair at håbe på at se nye, innovative og ”ud af boksen” sneaker-designs. Heldigvis ser det ud til, at adidas gemmer på netop det med deres nye ClimaCool 2020-model med BOOST-teknologi. Modellen er allerede blevet teaset i en række forskellige colorways, men den mest interessante må være denne pastel-udgave, der fremhæver den futuristiske, nye BOOST-sål.


Off-White x Nike Air Jordan 5 “Metallic”

Foruden en ny Air Jordan 1, er det kommet frem, at Virgil Abloh har arbejdet på en dekonstrueret udgave Air Jordan 5 ”Metallic”, som forventes at udkomme i forbindelse med næste års All Star Weekend (februar). Air Jordan 5 har næste år 30-års jubilæum, og timingen kunne derfor ikke være bedre.


Mens du venter på disse ti 2020-nyheder, kan du se hvilke andre sneakers der er på vej i vores Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig din daglige sneaker-indsprøjtning med de seneste rygter, bedste tilbud og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.