Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Skepta teasede for nyligt et kort klip af hans næste Nike-sneaker.

Det er næppe nogen tilfældighed, at Nike netop i år har valgt at relancere den karismatiske Air Max Deluxe-model. Efter at have postet en video på Instagram har Skepta nemlig bekræftet, at næste kapitel af hans SK Air-samarbejde med Nike har taget udgangspunkt i netop Air Max Deluxe.

Futuristisk design

Air Max Deluxe, der ikke har set dagens lys siden sit oprindelige udgivelsesår i 1999, er én af de mest særprægede medlemmer af Air Max-familien – den har et futuristisk design, der kombinerer den klassiske Air Max 97-sål med unikke detaljer så som graffiti-lignende grafik på overdelen, og generelt er den svær at overse.

Dystert udtryk

Skepta, der tidligere har udgivet en Air Max 97 og en Air Max 97/BW sammen med Nike, har tilsyneladende designet en mere nedtonet version af Air Max Deluxe, der kommer klædt i sort med røde Air-bobler. Til gengæld har den et unikt broderi på overdelen, ”12:00 JUN 08 2014”, og masser af 3M-reflekser, der reflekterer i mørke. Den læner den sig især op af rapperens Air Max 97 ”Marrakesh” fra sidste år, som havde et lignende, dystert udtryk.

Hvornår udkommer den?

Der er endnu ikke officiel info omkring, hvornår Skepta x Nike Air Max Deluxe SK udkommer, så hold øje med vores Release Kalender for opdateringer. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

SHOP NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.