Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Den britiske grime artist, Skepta er snart klar med hans næste Nike samarbejde – og denne gang går det ikke stille for sig.

Sidst vi så noget til samarbejdet mellem Skepta og Nike var tilbage i september 2018, hvor de sammen udgav den populære Air Max Deluxe “Never Sleep On Tour”. Siden da har der været stilhed omkring fremtidige releases – lige indtil nu, hvor leak-kontoen, Py_rates, har teaset næste kapitel mellem de to parter.

Genopliver Nike Shox mellemsålen

Skal man tro rygterne, så vil det næste release bygge på den vanvittige Nike Shox TL. Modellen debuterede for første gang tilbage i 2003, hvor den, som navnet antyder, kom med en Shox mellemsål, der var en af Nikes førende innovationer tilbage i 2000’erne. Vi har endnu ikke set nogle officielle billeder, men det forventes, at Skepta x Nike Shox TL kommer i en klassisk sort og rød farvesammensætningen, som vi har set på nogle af de tidligere Skepta x Nike releases.

Hvornår releaser Skepta x Nike Shox TL?

Det forventes, at skoene releaser i løbet af efteråret 2019. Så snart vi kender den eksakte udgivelsesdato vil den fremgå af vores store Release Kalender, samt i vores sneaker app, All Pairs. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på sneaker nyheder, releases og restocks.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.