Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Efter at have udgivet eksklusive udgaver af henholdsvis Air Max 97 og Air Max 97/BW er Skepta klar til at tage hul på næste kapitel af hans ”SK Air”-samarbejde med Nike. Denne gang har Grime-rapperen sat sit præg på den opsigtsvækkende Air Max Deluxe, der gjorde tidligere på sommeren sit første comeback siden dens lancering i 1999.

Mens Air Max Deluxe er kendetegnet ved at være udkommet i nogle super farverige og ligefrem psykedelisk udseende varianter, har Skepta valget en noget anderledes tilgang. Han har nemlig klædt modellen i en fuldstændigt nedtonet udgave med en sort og grålig overdel med guld-panel på pløsen, der sidder på en sort sål med røde Air-enheder. Overdelen har en glitch-lignende grafik og desuden”12:05 PM June 08 2014” og ”NEVER SLEEP ON TOUR” skrevet langs tiden, der gør skoen ekstra unik.

Det er endnu uvist, hvad datoen og teksten er en reference på, men ifølge kilder er der en sammenhæng til ét af Skeptas helt store gennembrudshit, ”Thats Not Me”.

Skepta x Nike Air Max Deluxe ”Never Sleep On Tour” udkommer i begrænset antal d. 8. september hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

5POINTZ
Tidspunkt: 09:00

Gå til 5Pointz

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Foot District

SIZE?
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Size?

OVERKILL
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Overkill

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Slam Jam

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.