Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Hybrid-trenden fortsætter med Nike og Skeptas nye Air Max 97/BW.

Lige siden Skepta sidste år lancerede en Air Max 97 sammen med Nike, har der været rygter om, at kongen af Grime ville følge op med en ny ”Sk AIR”-lancering her i 2018. Helt tilbage i januar gav vi første sneak peek på den nye sneaker i form af et groft mock-up fra leak-kontoen, @Py_rates, men nu er der endelig kommet rigtige og detaljerede billeder.

Air Max: BW møder 97

Billederne afslører, at Skepta ganske rigtigt har valgt at sammensætte den velkendte Air Max 97-sål med overdelen fra den mindre kendte Air Max BW. BW står for ”Big Window” og er en reference til, at Air-enheden i sålen er ekstra eksponeret.

Den er dog fjernet i dette tilfælde til fordel for Air Max 97’s fuldlængdes Air-sål. BW’s overdel består af læder og mesh med et bikube-mønster, der er klædt med 180-graders Swoosh-branding og ’rope laces’. Alt i alt fungerer den godt sammen med Air Max 97-sål. Det skyldes ikke mindst, at Skepta har valgt en clean colorway, der kombinerer en hvid base med røde og blå detaljer.

Kendrick Lamar-reference?

Den højre sko har rødt Swoosh og røde Air-enheder, mens den venstre sko har blåt Swoosh og blå Air-enheder. Dermed giver den associationer til Kendrick Lamars populære Reebok Classic Leather, der havde samme detalje som et nik til de to LA-bander, Crips og Bloods. Om dette er en tilfældighed, vil formentlig vise sig, når Nike og Skepta officielt lancerer Air Max 97/BW.

Release

Hvornår de gør det vides ikke helt præcist, men der går formentlig ikke længe. Skepta opdaterede nemlig for nylig sin Instagram med et billede af skoene med beskrivelsen ”5/18 – COUNTDOWN”. Dermed kan vi formentlig se frem til et release i maj. På billedet var Skepta i øvrigt iført tracksuit og cap i samme farver, hvilket tyder på, at Air Max 97/BW formentlig kommer med matchende apparel.

Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram for opdateringer. Husk desuden at læse vores On Feet Review af Air Max 97 ”Anthracite/Tonal Orange” her.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.