Releases
adidas ZX 5000

Release Dato: 2. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

I år fylder det den engelske kæde Size? 20 år, og det fejrer de med et samarbejde med adidas. De to brands er gået sammen for at kreere to nye adidas ZX-udgaver, hvoraf den ene er adidas ZX 5000.

Sneakeren kommer med farver, som er inspireret af Size, hvor hvide, sorte og orange nuancer er centrale. Overdelen er konstrueret af hvidt mesh, hvorpå hvide ruskindsoverlejringer er tilføjet. Som en kontrast er de tre striber på inder- og yderside prydet af orange med en sort stribe i bunden. Et sort panel er tilføjet på skoens toe box og matcher en sort stribe, som fremstår på hælen. Her finder du også Size’s ikoniske ”?”, som optræder i orange, ligesom adidas-branding på pløsen også forekommer i orange.

Mellemsålen er holdt i en pastelgul nuance, hvilket giver modellen, som første gang udkom i 1989, et retro-design. Mellemsålen er desuden udstyret med Torsion-teknologi, som sørger for ekstra stabilitet og støtte. Som en afrunding på skoen er ydersålen delt op i to farver, hvor den forreste er sort, mens den bagerste er orange.

Size? x adidas ZX 5000 udkommer den 2. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: App raffle

Gå til Size?


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.