Releases
Size x adidas ZX 10000 C

Release Dato: 2. oktober 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Sneakerforhandleren Size? har igennem mange år udgivet det ene collab efter det andet, med en række forskellige brands. Et af de brands der ofte står for skud er adidas, hvor vi både er blevet introduceret stilrene og mere unikke releases. Nu vender Size? så tilbage med en af årets mest populære skoserier fra adidas, ZX-serien. I det nye collab, lancerer Size? en ZX 5.000 og en ZX 10.000.

Size? x adidas ZX 10.000 C er som nævnt den ene af to. Modellen der blev designet af Jacques Chassaing tilbage i 2018, følger i fodsporene på seriens historiske designs, Size? har givet skoen deres helt eget præg gennem skoens farver. Farverne man har brugt, er brandets egne sorte, grå og orange farver. På skoens overdel har man brugt suede, mesh og andre klassiske tekstiler, der har gjort modellen populær. Der bruges sort suede på skoens toe guard og sidepanel, samt grå suede, der opdeler de to sorte paneler og bruges på hælen. Derudover har skoen en sort tunge med et orange logo og en sort lining. Derudover er der også blevet brugt en mørkegrå farve på skoens tå, snørebånd og på skoens baggrund. Skoens tre ikoniske striber er også sort, og har fået en orange stribe på den ene side. Det sorte net, der delvist dækker de tre striber har fået et orange Torsion-logo, der giver en skarp kontrast på det sorte panel.

På hælen er der placeret et orange ’?’, der også er Size?’s logo. Den klassiske heel cage er lavet i grå TPU og omkranser et sort panel i kulfiber, der giver skoen både støtte og en helt fantastisk pasform. Som en ekstra detalje og en hyldest til skoen vintage design, er midtersålen farvet i en nikotingul farve, der giver skoen et patineret og flot udseende.

Den nye Size? x adidas ZX 10.000 C udkommer sammen med den 2. oktober på Size?’s egen hjemmeside. Du kan holde dig opdateret med dette og andre releases, samt læse mere om den kommende ZX 5.000 fra samme collab på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og andet spændende content.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: App raffle

Gå til Size?


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.