Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 15. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Nike har endnu engang slået sig sammen med den engelske sneakerforhandler size? om en safari-inspireret Air Max, der eksklusivt udkommer hos førnævnte forhandler.

Det nye samarbejde drejer sig om den ikoniske Air Max 1-silhuet, som er klædt i et print, der er stærkt inspireret af den eftertragtede Atmos Air Max 1 Safari-udgave fra 2002. Size? og Nike kombinerer en afdæmpet farvepalette med en markant orange, hvilket skaber en stærk kontrast mellem safari-printet og mesh-overdelen. Safari-elementerne komplementerer hinanden perfekt, og dette er indiskutabelt et af de bedste size?-samarbejder i lang tid.

size? x Nike Air Max 1 Safari udkommer i et meget begrænset antal og kun hos forhandleren size?. Samarbejdet er en stærk reference til en af de mest legendariske Air Max 1-udgaver nogensinde, og vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du har et ønske om at få fingrene i et par.

size? x Nike Air Max 1 Safari releaser d. 15. juni, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.