Releases

Release Dato: 20. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: G26959

ZX-linjens comeback fortsætter med endnu et Consortium-samarbejde, der tager udgangspunkt i én af linjens ikoniske modeller.

Denne gang er adidas gået sammen med Afrikas eneste Consortium-forhandler, Shelflife, der ligger i Sydafrikas næststørste by, Cape Town. Sammen har de arbejdet på ZX4000 og skab en udgave, der ganske passende er både inspireret af og hylder Sydafrika.

Skoens farver tager afsæt i den afrikanske savannes jordtoner, mens mønstre og materialer er referencer til sydafrikanske traditioner for håndværk – herunder perler, klæder og lignende. Resultatet er en umiddelbart ren og elegant sneaker, der dog også gemmer på en lille overraskelse i form af en mønstret og iøjnefaldende inderside.

Shelflife x adidas ZX4000 lander på europæisk grund den 20. april. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.