Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter udgivelsen af den særlige SuperEarth Superstar, er manden bag Round Two tilbage med et nyt take på en klassiker fra adidas’ arkiv. 

Efter at have ligget på is i nogle år har Adidas’ ZX 8000-model i 2020 gjort storstilet comeback med en række markante udgivelser – blandt andet i form af den originale ZX 8000 “Aqua” og hypede samarbejder med LEGO, Irak og, ikke mindst, BAPE og Undefeated. Som om det ikke var nok, har Sean Wotherspoon, manden bag resell-butikskæden, Round Two, nu også tilsluttet sig festen med sin helt egen, “bæredygtige” udgave.

Farverigt design

Sean Wotherspoon, der senest har designet sin egen farverige udgave af adidas Superstar, har tilført ZX 8000-modellen en noget iøjnefaldende overdel, der er sammensat af overskudsmaterialer i vidt forskellige farver og mønstre. Disse er syet sammen med tråd på kryds og tværs og desuden prydet med adidas’ Trefoil-logo og blomster. Dertil kommer en ny pløs i vegansk læder, som er lånt fra adidas’ Samba-model, der også var at finde på Superearth-udgivelsen.

Release

Der er endnu ikke forlydender om, hvornår Sean Wotherspoons fortolkning af ZX 8000 udkommer, men eftersom manden selv har offenliggjort billeder af flere omgange, spår vi, at der ikke går længe. Desuden ser det ud til, at skoen kommer i størrelser til hele familien – inkl. de helt små. Hold øje med vores Release Kalender, som vi holder opdateret med nyeste release-info og direkte forhandlerlinks. Her kan du desuden finde andre nye sneaker-udgivelser fra adidas, Nike og flere. 


Forfatterens mening:

Der har været delte meninger om strategien for adidas’ massive ZX 8000-relancering her i 2020. Modellen, der en favorit blandt adidas-fans, er blevet en smule udvandet af at blive lanceret i talløse udgaver, og nu har Sean Wotherspoon – der ellers engang har udtalt, at han ikke er fan af adidas – fået lov at lave sin egen tvivlsomme udgave med et design, der adskiller sig drastisk fra originalen. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at finde autenticiteten i samarbejdet og er ærgerlig over, at det går ud over en klassiker som ZX 8000, der i forvejen er blevet malket nok i år. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.