Asics
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Byd velkommen til en ny, fløjlsklædt udgave af den ikoniske sneaker, der har 30-års jubilæum næste år.

Med udgivelsen af Air Max 1/97 SW lykkedes det sidste år Nike og Sean Wotherspoon at skabe ét af årtiets mest omtalte og efterspurgte sneakers. Skoen, der kombinerede Air Max 1 og Air Max 97 og var klædt i nostalgisk fløjl, forårsagede kilometerlange køer og ’crashede’ hjemmesider, og er i dag kun tilgængelig for tusindevis af kroner på resell-markedet.

Nye græsgange

Efter udgivelsen, var mange sikre på, at duoen ville følge op på succesen med en ny udgave af Air Max 1/97 SW, og da Sean Wotherspoon selv lagde billeder op af en ny udgave i blå nuancer, røg der hurtigt vand på rygtemøllen. Derfor kom det også som et chok, da Round Two-ejeren officielt udmeldte, at han og Nike ikke længere arbejdede sammen tilbage i marts. Siden har Sean Wotherspoon søgt nye græsgange og arbejdet på samarbejder med blandt andet Guess, og nu tyder noget på, at han har noget i støbeskeen med selveste Asics.

Klædt i fløjl

Forleden offentliggjorde Wotherspoon nemlig detaljerede close up-billeder op af en ny udgave af Asics’ ikoniske GEL-Lyte III-model klædt i fløjl via sin egen Instagram, hvilket i den grad peger i retning af, at han har taget hul på et nyt samarbejde.

Fejrer jubilæum i 2020

Asics’ GEL-Lyte III-model har 30 års jubilæum næste år, og det ville derfor ikke være underligt, hvis Sean Wotherspoon havde fået lov at hylde skoen med sin egen udgave som en del af de fejringer, der uden tvivl kommer.

Sean Wotherspoon x Asics Release

Der er endnu ingen officiel info om den nye Sean Wotherspoon x Asics GEL-Lyte III, men hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret med nærmere release-info og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.